TERMENI SI CONDITII

Informatii despre produse

Knock-out.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea erori in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, datorita setarilor fiecarui monitor.

Acest site, precum si intregul sau continut ( poze, text) sunt proprietatea Knockout Store si sunt protejate conform legii dreptului de autor. Utilizarea oricaror elemente ale site-ului (fotografii, informații despre produse sau elemente grafice) fara acordul scris al Knockout Store  se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Pentru orice problemă legată referitoare la drepturile de autor ne puteți contacta la office@knock-out.ro

Stocul disponibil al produselor comercializate este direct legat de stocurile Knockout Store si ale partenerilor sai si exista posibilitatea ca in momentul plasarii unei comenzi produsul sa nu mai fie pe stoc, astfel ca ne rezervam dreptul de a nu putea onora in timp util o comanda in cazul in care produsul dorit nu se mai afla in stoc.

De asemenea, Knockout Store isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor atunci cand acest lucru este necesar fara informarea in prealabil a clientilor. Preturile tuturor produselor afisate pe acest site contin TVA si nu includ taxele de transport. Site-ul poate contine erori de afisare a preturilor iar in acest caz, Knockout Store isi rezerva dreptul de a bloca o eventuala comanda si de a instiinta clientul cu privire la aceasta problema.

 

Informatii creearea unui cont

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

 

Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Informatiile cu caracter personal (conturi personale, parole) sunt confidentiale si nu vor fi folosite, divulgate sau reproduse. Aceste informatii pot fi folosite ca mijloace de comunicare intre Knockout Store si clientii sai.

 

Comenzi

Comenzile pot fi plasate telefonic, pe site sau pe e-mail. Livrarea comenzilor plasate pe acest site este facuta prin FAN COURIER avand peste 3200 de locatii in Romania, livrarea fiind facuta  la adresa specificata de client. Comenzile plasate pe site/telefonic sau email pana in ora 16:30 vor fi expediate in aceeasi zi, urmand ca livrarea sa fie facuta a doua zi. Comenzile plasate dupa ora 16:30 urmeaza  sa fie expediate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate vineri dupa 16:30 vor fie expediate urmatoarea zi lucratoare (luni). 

Odata ce am predat coletul catre firma de curierat este de datoria lor sa faca livrarea in timp util.

Dupa preferinta, comenzile de pe acest site pot fi livrate acasa sau  ridicate personal din sediul Fan Courier .

Comenzile a caror valoare este  pana in 400RON vor avea taxa fixa de transport de 18 RON , iar comenzile a caror valoare depaseste 400 RON vor beneficia de transport gratuit.

Comenzile care contin saci de box umpluti beneficiaza de transport gratuit .

 

Returnarea produselor

 Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 

Produsul ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Knockout Store.

 

Produse ce au fost livrate gresit: livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Knockout Store.

 

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma Knockout Store, pe propria cheltuiala.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate.

 

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare!

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 14 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. in cazul in care nu primim acesta informaţie banii va vor fi returnaţi in 14 de zile din momentul preluarii produselor returnate.

 Site-ul Knockout Store este in concordanta cu Legea nr. 449/2003 si OUG nr. 34/2014

http://www.anpc.gov.ro