DESPRE KNOCKOUT STORE

Logo-uri oficiale Knockout:

      Infiintat in anul 2008 de catre un fost sportiv de performanta, avand experienta in Artele Martiale si sporturile de contact, Knockout Store se ocupa cu producerea si comercializarea echipamentelor pentru toate sporturile de contact, de la manusi de box, manusi de MMA, bandaje, proteze, tibiere, sorturi, la saci de box, palmare, scuturi, etc.

     Totodata a fost infiintat si propriul brand de echipament numit foarte sugestiv Knockout, brand romanesc. Brandul, sigla si numele sunt inregistrate la OSIM, sub numele de Knockout .Din dorinta de a pune la dispozitia tuturor practicantilor, atat incepatori, intermediari cat si sportivi profesionisti din Romania cele mai bune echipamente de calitate si la preturi accesibile, Knockout Store vine cu produse autentice 100%, totul la un raport calitate/pret foarte bun. Precizam ca toate produsele sunt supuse unor evaluari riguroase.

     Echipa Knockout este formata din sportivi activi, sportivi de performata sau oameni care practica sportul ca hobi sau ca mod de viata sanatos. Ne place competitia si provocarile sportive. 

     Knockout Store imbunatateste si supravegheaza continuu produsele comercializate, investind in tehnologia fabricarii, inovatiei, fiind totodata in trend cu cerintele pietei. Acest lucru este posibil pentru ca tinem cont de feedback-ul clientilor nostri dar si pentru ca urmarim necesitatile si trendurile acestei nise de piata, investind un buget in acest sens in fiecare an.

     Pasiunea pentru aceste sporturi cat si dorinta de a excela ne determina sa fim rigurosi in fabricarea produselor pentru a va oferi cea mai inalta calitate pastrand totodata preturile la un nivel accesibil oricarui buzunar.

     Knockout Store este deasemenea reprezentant oficial in Romania al brandurilor: Bad Boy, Phantom MMA, Venum, Adidas, Boxeur des Rues, King, Twins, No Stick, Leone, Shock Doctor, Windy, Under Armour, UFC